زمان مطالعه: 6 دقیقه

بازسازی سینه ، یک تکنیک جراحی طراحی شده برای درمان نتایج نارضایت بخش از جراحی پروتز سینه قبلی می باشد. با جراحی بازسازی می توان شکل ، اندازه ، برجستگی و تقارن سینه ها را بهبود بخشید.  بر حسب موقعیت شما ، جراحی بازسازی سینه شامل برداشتن یا تعویض ایمپلنت های سینه می باشد. بهترین جراح سینه تهران ، دکتر بهزاد خوروش ، تمام جزئیات این پروسه را در قالب یک مقاله توضیح می دهد.

بازسازی-سینه

به طور کلی این جراحی را می توان برای دستیابی به اهداف زیر ، انجام داد :

  • تغییر اندازه ، شکل یا بافت ایمپلنت ها
  • جایگزین کردن ایمپلنت های آسیب دیده
  • ترمیم عدم تقارن سینه ها یا تغییر دادن محل قرار گرفتن آن ها
  • برداشتن ایمپلنت ها
  • بازیابی شکل ظاهری جذاب و جوان تر برای سینه ها

هدف از جراحی سینه ، به وجود آوردن سینه هایی زیبا ، متقارن و متناسب برای زنان با ویژگی های مورد علاقه آن ها ، می باشد ؛ یک جراح با تجربه ، در ایجاد نتایجی رضایت بخش و زیبا برای بیمار به گونه ای که بتواند سال ها از آن لذت ببرد ، احساس تعهد می کند. جراحی بازسازی سینه با هدف اصلاح ، رفع علائم و مشاهدات موجود در سینه یا سینه ها است که در اثر سرطان یا دیگر بیماری ها ایجاد شده اند ؛ امروزه سرطان سینه یکی از شایع ترین بیماری ها در میان بانوان می باشد که آمار ابتلا به آن رو به افزایش است ؛ متاسفانه در حال حاضر ، سن ابتلا به سرطان سینه رو به کاهش است و خانم های جوان نیز در معرض ابتلا به آن قرار دارند.

جراحی سینه

لازم به ذکر است که در زمان مواجهه با علائم سرطان سینه و در صورت مراجعه نزد بهترین دکتر پروتز سینه ، قاعدتا پزشک قادر خواهد بود بدون برداشتن کامل سینه ، این سرطان را درمان نماید ؛ اما در برخی موارد و در صورت مراجعه دیر هنگام نزد پزشک متخصص و همچنین با رشد توده سرطانی ، پزشک از طریق هیچ یک از راهکارهای درمانی قادر به درمان سرطان نبوده و ناچار به برداشت کامل سینه ( جراحی ماستکتومی ) می گردد. انجام جراحی بازسازی سینه ، بهترین راه برای بهبود ظاهری سینه ها و فرمدهی مجدد به آن ها می باشد. طبیعتا نداشتن سینه برای خانم ها بسیار آزار دهنده است ، چرا که تغییراتی که در اثر نبود سینه ، در ظاهر سینه پدید می آید از میزان اعتماد به نفس کاسته می شود و از این رو خانم هایی که با این مشکل مواجه هستند ؛ همواره به دنبال راهی برای بازسازی سینه از دست رفته خود هستند. توجه داشته باشید که برخلاف تصور عموم ؛ بازسازی سینه ، هرگز منجر به باعث افزایش ریسک بازگشت مجدد سرطان سینه نخواهد شد.

بازسازی سینه

انواع جراحی بازسازی پستان

استفاده از پروتز های سالینی و یا سیلیکونی : در این روش پزشک بمنظور قرار دهی پروتز های سالینی و یا سیلیکونی آن ها را در زیر پوست و در قسمت عضلات زیر بافت سینه می گذارد و از این طریق به بازسازی سینه اقدام می کند که در این روش ابتدا یک بسط دهنده ی بافت ، در نواحی گفته شده جایگذاری می شود که این بسط ها همانند یک پروتز سالینی موقت عمل کرده و منجر به کشیدگی بافت ها و عضلات  می شوند . پس از طی کردن دوران نقاهت ، محلول سالین استریل به بافت سینه تزریق شده و به کشیدگی عضلات زیرین کمک بسزایی می کنند که در تعیین نتیجه دلخواه موثر هستند . حال که قفسه سینه برای جایگذاری پروتز سینه آماده شده ، زمان آن رسیده است که بافت بسط دهنده برداشته شده و  به جای آن پروتز نیز در سینه قرار داده شود .

استفاده از بافت سایر قسمت های بدن یا فلپ پوستی : در انجام این روش پزشک بافت لازم را از سایر قسمت های بدن گرفته و آن را به قفسه سینه انتقال می دهد . انجام فلپ پوستی با پیچیدگی هایی همراه است که در مواردی که پزشک تشخیص دهد انجام جراحی به طور ترکیبی صورت می گیرد . همچنین نگران باقی ماندن جای اسکار به از جراح بازسازی پستان نباشید زیرا امروزه تکنیک هایی وجود دارد که به کمتر شدن جای زخم ها کمک زیادی می کند . در انتها نیز باید اظهار کنیم که در انجام این پروسه بیمار به نتایج دلخواه خود می رسد اما در نظر داشته باشید که انجام جراحی بازسازی سینه تا حد زیادی به شما در داشتن سینه های خوش فرم یاری می رساند اما با این روش نمی توان سینه ها را به فرم کاملا طبیعی بازگرداند .

بهترین زمان برای جراحی بازسازی سینه

جراحی بازسازی سینه ، می تواند در برخی موارد بلافاصله پس از برداشت سینه و در مواردی نیز همراه با برداشت سینه انجام گیرد. توجه داشته باشید که چنانچه به صلاحدید پزشک ، پس از برداشت بافت سینه ؛ نیاز به انجام جلسات شیمی درمانی یا رادیوتراپی ضروری باشد ، بهتر است جراحی بازسازي سينه ؛ 6 ماه پس از تکمیل پروسه درمان ، صورت پذیرد. لازم به ذکر است که چنانچه فردی پس از گذشت سال ها از برداشت نسج سینه ، تصمیم به انجام جراحی بازسازی سینه بگیرد ؛ انجام این جراحی بلامانع است.

چه افرادی داوطلب ایده آل برای بازسازی سینه می باشند ؟

  1. بیمارانی که از نتیجه جراحی بازسازي سينه قبلی خود راضی نیستند ، می توانند داوطلبین خوبی برای جراحی بازسازی سینه به شمار آیند.
  2. بیمارانی که مشکلات ناشی از ایمپلنت سینه های خود ؛ از قبیل انقباض کپسولی یا پارگی را تجربه کرده اند نیز به عنوان داوطلب ایده آل برای جراحی بازسازي سينه شناسایی می شوند.
  3. این بیماران خواستار تعویض ایمپلنت خود با ایمپلنت های جدید یا برداشتن کامل ایمپلنت می باشند.

قبل از قرار گرفتن تحت جراحی ، بیمار باید در وضعیت سلامت خوبی قرار داشته باشد ؛ این بدان معناست که بیمار باید دارای یک وزن ثابت و سالم باشد.

آمادگی قبل از جراحی بازسازی سینه

الزامات آماده سازی متعددی برای بیماران جراحی بازسازی سینه وجود دارد که باید به منظور کمک به تضمین دستیابی به نتایج بهینه ، دنبال شود.

  • بیمار یا باید اصلا سیگاری نبوده یا استعمال سیگار را برای یک دوره زمانی خاص کنار بگذارد ؛ استعمال سیگار بر روی جریان خون اثر گذاشته و به بروز مشکلاتی با سطح خطر بالا منجر می شود.
  • بیمار باید از نظر روحی ، آمادگی انجام این جراحی را داشته باشد.
  • بیمار باید مصرف داروهای ضدالتهابی و مکمل ها ؛ از قبیل ایبوپروفن ، آسپرین ، ناپروکسن یا قرص های روغن ماهی را دو هفته قبل از جراحی ترک کند.
  • ماموگرافی قبل از انجام جراحی ، الزامی می باشد.

در نهایت ، بیمار باید از نتایج جراحی خود ، انتظارات منطقی داشته باشد. جراحی غیر زیبایی ، به طور خودکار ، باعث افزایش و بالا رفتن اعتماد به نفس می شود و بسیاری از بیماران ، افزایش اعتماد به نفس و بهبود شکل بدن خود را پس از انجام این جراحی تجربه می کنند.

بازسازی سینه

جراحی بازسازی سینه

در جراحی بازسازی سینه ، جراح معالج قبل از هر کاری ، بخش های مورد نظر از پوست سینه بیمار را به وسیله ماژیک مخصوص علامت می زند ؛ سپس اقدام به ترمیم و بازسازی سینه از دست رفته می نماید. در برخی موارد در انتهای عمل ، لوله هایی به نام کانولا به منظور تخلیه خونابه و ترشح در بدن بیمار قرار داده می شود و این لوله ها پس از چند روز از عمل ؛ توسط پزشک متخصص ، خارج می گردند ؛ در پایان جراحی ، بیمار به اتاق ریکاوری منتقل شده و در آن جا  تحت نظارت و بررسی قرار می گیرد. لازم به ذکر است که هر بیمار ، شرایط منحصر به فرد خود را دارد و طبعا نتایج عمل بازسازی سینه در همه افراد ، یکسان نیست.

نتیجه جراحی بازسازی سینه

در جراحی ترمیمی سینه ، جراح سینه سعی می کند حتی المقدور فرم جدید سینه را متناسب با اندام فرد در نظر بگیرد و به این ترتیب ظاهری طبیعی و مطلوب ایجاد نماید. نتابج بازسازی سینه ، ماندگار است.

بهبودی

حدود 6 هفته ممکن است طول بکشد تا سینه بهبود یابد ، در موارد برداشتن همزمان سینه و بازسازی سینه یا تنها بازسازی سینه بیشتر جای زخم ها بعد از مدتی کم کم ناپدید می شود ؛ ولی ممکن است مدتی طول بکشد تا به حالت عادی بازگردد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]