زمان مطالعه: 3 دقیقه

سینه یکی از مهمترین اندام های زیبایی زنان به شمار می رود که تاثیر بسیار زیادی بر اعتماد به نفس آنها می گذارد. عمل پروتز سینه یک روش مناسب و کاربردی برای حجیم کردن سینه ها بوده و می تواند موجب برجسته شدن آنها شود. اما آیا نیاز است که پروتز سینه را تعویض کنیم؟ چه زمانی باید عمل تعویض پروتز سینه انجام دهیم؟ در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا به طور دقیق به بررسی نحوه عمل تعویض پروتز سینه یا بهترین زمان انجام این عمل بپردازیم.

عمل تعویض پروتز سینه

پروتز سینه یک عمل دائمی به شمار می رود که فرد بعد از قرار دادن آن درون بدن ، هیچگونه احساس غیر طبیعی بودن نداشته و بعد از طی کردن دوران نقاهت به راحتی می تواند به همه فعالیت های خود برسد. طول عمر پروتز سینه درون بدن معمولا بین 10 تا 15 سال بوده و در برخی موارد حتی 18 سال هم مشاهده شده. اما یکی از مهمترین عواملی که باعث می شود فرد به عمل پروتز سینه نیاز داشته باشد ، پارگی یا سوراخ شدن پروتز درون بدن است. اما این اتفاق بسیار بسیار نادر بوده و تحت شرایط بسیار خاص اتفاق می افتد. جراحی تعویض پروتز سینه یا عمل پروتز سینه ثانویه به این گونه‌ است که جراح بعد از تشخیص و بررسی های لازم ، پروتز قبلی را از بدن خارج و پروتز جدید را درون سینه قرار می دهد.

چرا باید پروتز سینه را تعویض کنیم؟

این موضوع به عوامل متعددی وابسته است. یکی از مهمترین آنها آسیب دیدگی پروتز است که باید حتما پروتز را تعویض کرده و نوع سالم آن را درون بدن قرار دهیم. برای مثال مشاهده شده که در پروتز های آب نمکی ، ممکن است مایع درون بدن تبخیر شده و از بین برود یا در پروتز های سیلیکونی می توان گفت ممکن است پروتز پاره یا فرسوده شود. علاوه بر آسیب دیدگی پروتز داخلی بدن ، ممکن است افراد بعد از گذشت مدت زمانی ، علاقه خود را به فرم سینه از دست داده و دوست داشته باشند که سایز یا فرم آن آن را تغییر دهند. علاوه بر آن برخی از علائم هستند که در صورت مشاهده می بایست به تعویض پروتز سینه پرداخت که عبارت اند از:

  • احساس درد در ناحیه سینه به خصوص در حین انجام فعالیت
  • تغییر فرم سینه
  • کاهش وزن
  • احساس برجستگی یا وجود جسم خارجی در سینه

عمل تعویض پروتز سینه خطرناک است؟

خیر اگر این جراحی توسط بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک انجام شود ، هیچگونه عوارض نداشته و بلکه می تواند فرم سینه را بهبود ببخشد. علاوه بر آن ناگفته نماند که عمل ثانویه پروتز سینه نیز مانند عمل اولیه بوده و نیازمند حدودا دو هفته دوره نقاهت و مراقبت های بعد از جراحی سینه خواهد بود.

موارد مورد نیاز قبل از عمل ثانویه پروتز سینه

اگر به دلیل بروز مشکلات و ناهنجاریهای پروتز سینه قصد جراحی ثانویه را دارید ، ابتدا پزشک باید وضعیت پروتز را درون سینه بررسی و معاینه کند تا موارد مورد نیاز تکمیل شود. پس از آن باید پروتز جایگزین یا پروتز ثانویه انتخاب شود. در برخی موارد افراد علاقه به سایز بزرگتر و یا کوچکتر نشان می دهند. برای انجام جراحی پروتز سینه بار دوم باید حتما موارد ذکر شده در ادامه را رعایت کنید که عبارت اند از:

  • عدم استفاده از نوشیدنی های الکلی
  • عدم استعمال دخانیات
  • پرهیز از استفاده دارو های رقیق کننده خون و اطلاع دادن آن به پزشک
  • درمیان گذاشتن شرایط جسمانی یا بیماری ها با پزشک
  • انتخاب سایز پروتز سینه به صورت واقع بینانه

عوارض خارج کردن پروتز سینه

در برخی موارد نیز افراد بعد از انجام پروتز سینه ، به آن علاقه ای نداشته یا حتی به دلایل دیگر پروتز سینه را خارج می کنند. اما این موضوع عوارض دارد؟ خیر ، برداشتن پروتز سینه مشکلی برای افراد به وجود نیاورده و نمی تواند خطرناک باشد. البته که این زمانی است که بیمار به یک پزشک حاذق و باتجربه مراجعه و مراقبت های بعد از جراحی را به بهترین شکل ممکن انجام میدهند.

سخن نهایی
عمل تعویض پروتز سینه ، معمولا بعد از 10 سال از عمل اولیه جراحی سینه انجام می شود. این عمل چندان سخت نبوده و می توان گفت مانند عمل اولیه پروتز سینه است. عواملی چون پارگی پروتز ، تغییر فرم سینه و یا به دلیل سلیقه شخصی موجب تعویض پروتز سینه می شوند. همچنین شیردهی بعد از این عمل امکان پذیر بوده و مشکلی ایجاد نخواهد شد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]